© 2009 oscar

Roadtrip

Het weekend was zo druk, dat Papa en Mama niet eens de tijd hebben gehad om even een stukje te schrijven. Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen dagen?

oom Amon's kookkunsten smaakten voortreffelijk!Vrijdag kwamen eerst Aalt en Annelies op bezoek. Lekker beschuitje gegeten en Naut heeft een hele mooie jas gekregen. Later op de dag was het tijd om kennis te maken met oom Eric en oom Amon. Amon had heerlijk Thais gekookt s’avonds en Naut vond het ook erg lekker (via de borstvoeding).

Marieke met NautZaterdag. Terwijl oom Eric en oom Amon verslag gingen doen van de Gay Pride ging Naut achterin Papazeauto  voor een roadtrip naar ’t Harde, naar oma en opa. Tot een ieders verbazing pastte de Bugaboo (bijna) probleemloos achterin Papazeauto bij de 85L gastank, en er konden nog wat tassen bij ook. Naut heeft zichtbaar genoten van de rit (niet zo raar) en we kijken er erg naar uit om de volgende roadtrip. Aanstaande woensdag gaan we naar de verjaardag van oma Alberdien in Apeldoorn!

Zondag. De vriendjes Hidde en Jur (gebroeders Schut) kwamen op bezoek met Marieke en Job. Terwijl Naut boodschappen ging doen met de dames en Jur, gingen Hidde, Job en Papa even kopje onder in het zwembad. Hidde kon wel heeeel erg ver springen in het zwembad en heel veel water opspatten! Hidden en Jur waren nog niet de garage uit of het volgende kennismaking stond alweer te gebeuren toen Jaap en Inge een bezoekje kwamen brengen. 

Na zoveel leuks in een weekend is het goed rusten voor Naut..! 

 

Een knipoog....

 

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>