© 2009 oscar

Pasfoto’s

Voor de geplande reis naar Spanje in september, willen we graag dat Naut zijn eigen paspoort kan laten zien. Da’s handig en bovendien zijn bijschrijvingen slechts alleen geldig tot 2012 (daarna vervalt de mogelijkheid helemaal). Een paspoort zonder foto is natuurlijk niet mogelijk, dus daarom ging Naut vandaag naar de fotograaf.

Normaal gesproken is het erg lastig om Naut in slaap te krijgen, maar Mama heeft nu ook ontdekt dat wakker worden ook niet altijd even makkelijk is. Met geen mogelijkheid hield Naut zijn ogen open toen hij voor de lens zat… Nou ja, met veel kunst en vliegwerk heeft de fotograaf er toch nog iets van kunnen maken.

Eerder op de dag hadden we Merel en Merel op bezoek, die een trein-bus-tram estafette vanuit Blaricum hadden ondernomen. We zijn benieuwd of het baanrecord op de terugreis werd gebroken?

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>