© 2009 oscar

Weekly update: Week 5

Wat hebben we in week 5 van Nauts levensjaar gedaan…
Na het pasfoto avontuur op maandag hadden we op dinsdag Femke, Maarten, Pien en Dobbe op bezoek. We dachten bijna dat het al sinterklaas was, want er kwamen 4 pieten binnen, zo zwart kwamen ze terug uit Italie. 
Op woensdag was oma Alberdien jarig en zijn we naar Apeldoorn getogen. Mercedes volgeladen en daar gingen we zonder airco maar met ARKO (Alle Ramen Kunnen Open). Lekker de hele middag in de tuin gebivakkeerd en genoten van de dans en breakdance voorstellingen van Dobbe en Santje. Naut deed ook nog een duit in het zakje en heeft mooie muziek gecomponeerd met de titel: weeeh. 
Donderdag kwamen oma Alberdien en oom Eric en oom Amon langs in Amsterdam. Lekker pannekoeken gegeten en Naut werd weer van de nodige aandacht voorzien wat hij heerlijk vond. Vrijdag een paspoort aangevraagd, dus over een weekje kan Naut zich legitimeren. We zijn benieuwd of hij er over 5 jaar nog net zo uit ziet als op zijn pasfoto..
Zaterdag hebben we weer veel bezoekjes gehad. Monique en Jesse kwamen ’s ochtends en Ida, Arie en Wouter ’s middags. Erg gezellig weer en Naut is weer goed in de watten gelegd.
Zondag kwam het kersverse getrouwde koppel Marjon en Harry langs. Zij willen graag dat Naut in shape blijft, hij kreeg een compleet sportoutfit kado. Misschien ook een goede hint voor zijn papa en mama???

Naut heeft in ieder geval wel zijn spierballen al getraind en lekker met de rammelaar gerammeld!rammelaar

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>