© 2009 oscar

shop till you drop

Naut houdt net als mama erg van winkelen. Telkens ziet hij mooie dingen voor zichzelf. Hij kijkt mama dan lief aan en dat kan mama niet weerstaan. Vandaag zijn we in de PC Hoofdstraat geweest en hebben we gewinkeld op sjiek. Naut heeft een erg mooie polo gekregen voor volgend jaar zomer. Mama moet natuurlijk wel met deze kredietcrisis op de kleintjes letten en koopt nu al vooruit als er uitverkoop is Money mouth.

Gisteren heeft Naut voor het eerst met het speeltoestel van oma Alberdien en opa Wim gespeeld. Hij vond het erg leuk.

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>