© 2009 oscar

Veel vriendjes en vriendinnetjes!

Afgelopen zaterdag zijn we een dagje naar de Katjeskelder in Oosterhout gegaan om een heleboel vriendjes en vriendinnetjes van papa, mama en Naut te zien die een weekendje weg waren. Aangekomen na een lange reis in de mercedes hadden papa en mama nog een lange reis in het park zelf. Verkeerd gelopen hebben wij (bepakt en bezakt voor een hele week Laughing) het hele park gezien en kwamen we pas na 20 minuten aan in het huisje alwaar de van Tuyl-Klein Willinkjes net ontwaakten. We hebben heerlijk taart gegeten en champagne gedronken om de verjaardag van Manon en mama te vieren en de kindjes mochten hun eigen cakeje versieren en opeten. ’s Avonds lekker ge-bbq’t met z’n allen, waarna wij weer huiswaards keerden. Van alle indrukken heeft Naut bijna 5 uur achter elkaar geslapen!

Nieuwe wetenswaardigheden/ontdekkingen

Naut is net zo groot als Veerle, die 8 weken ouder is. 
Kristel heeft volgens Merel wel dikke borsten. Hier moest dan toch ook zeker dikke melk in zitten.
Frida gaat meedoen aan “dancing with the stars”, ze was al op training bij de kinderdisco.
Jur heeft in zijn eentje een wedstrijdje gedaan wie het meest kon poepen (Holland’s got talent?)
Sofie vond een worstebroodje als maaltijd niet gezond genoeg (de nieuwe Sonja Bakker?).

 

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>