© 2009 oscar

weer 2 weken voorbij

De dagen vliegen voorbij met onze kleine man. Naast het poepen, piesen, zonnen, huilen en lachen hebben wij geen tijd meer om ook nog eens te schrijven..

In de afgelopen weken is mama jarig geweest en werd ze heel vroeg in de ochtend getrakteerd op een verjaardagslied van Naut en papa. Papa had ook lekker appeltaarten gebakken, dus de dag kon niet meer stuk. Dat mama van blingbling houdt werd tevens wel duidelijk…Naut vind blingbling ook mooi en stopt het vooral graag in zijn mond.

nautscheveningenOpa en oma hadden een weekje later ook feest, want ze waren 42 jaar getrouwd. We hebben er een heerlijk weekendje Scheveningen van gemaakt en Naut was dol op de zeelucht of moet ik dan toch zeggen ” lucht van gebakken vis”?? Hij heeft heerlijk geslapen, ’s nachts wel 6 uur achter elkaar! Als compensatie was hij elke avond, als wij net aan de carpaccio (die mama eindelijk weer mocht eten) zaten, wakker en zette de volumeknop vol open Cry. Tja..je leert het best snel om met 1 hand te eten… Fleur en Lars vonden het ook gezellig met hun neefje, wel jammer dat hij nog niet mee kon doen met de Nintendo DS.

Nu staat Spanje weer voor de deur. Naut gaat met zijn nieuwe paspoort voor het eerst met het vliegtuig. We gaan er maar vanuit dat Naut mama’s oren heeft en niet die van papa, want dan zouden we wel eens een heftig reisje kunnen hebben…

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>