© 2009 oscar

Zware Jongen

Bij het consultatieburo werd de bovenkant van de curve(s) weer geraakt toen meneer Zijlstra op de weegschaal mocht. Met 6650 gram en 61cm is het natuurlijk ook echt een zware jongen. Dat past natuurlijk prima bij “lichtgewicht” vriendinnetje Veerle..

De twee prikken (inentingen) die Naut te verduren kregen gingen niet zonder de nodige decibellen protest. Gelukkig zijn wij (en het consultatieburo) inmiddels wel wat gewend. Als wraak werd er nog even over Papa z’n shirt gepoept. Nou ja…

 

Schrijf commentaar

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of verspreid. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>